Nieuws
 


Bedevaart naar Maria

Mededelingen

Buurten met de bijbel

Voor parochianen en vrijwilligers van de parochiekern Mariaboodschap te Zegge Buurten met de Bijbel We doen het niet zo vaak: lezen in de Bijbel. Toch kan het lezen van en spreken over Bijbelverhalen je geloof verdiepen en je leven verrijken. Samen met u wil ik drie keer een aansprekend verhaal uit de Bijbel lezen. In de gesprekken die we zullen hebben, gaat het vooral om uitwisseling: buurten met de Bijbel. De verschillende manieren waarop we tegen een verhaal aankijken, beschouwen we als een verrijking voor onszelf en voor elkaar. We komen samen in de pastorie van Zegge: Woensdag 21 februari 20.00 – 21.30 uur: de barmhartige Samaritaan Woensdag 21 maart 20.00 – 21.30 uur: de verloren zoon Dinsdag 24 april 20.00 – 21.30 uur: de bruiloft te Kana U bent van harte welkom om te buurten met de Bijbel.

Achterdeur

In verband met het warm houden van de kerk zal vanaf komende zondag 26 november de achterdeur voor een aantal maanden gesloten blijven. Er kan gebruik gemaakt worden van de zij-ingang.

Plaatsengeld

Het plaatsengeld in onze parochie bedraagt Euro 1,00. In dit bedrag is ook inbegrepen de kosten van het wekelijkse misboekje.

Parochiesecretariaat

Het parochiesecretariaat is geopend op maandagmiddag van 13.00 uur tot 15.00 uur. Men kan in het parochiesecretariaat terecht voor allerlei parochiële zaken; zoals het inleveren van misintenties, informatie over dopen, huwelijk en uitvaart en andere vragen die de parochie betreft. Bereikbaar onder telefoonnummer 0165-534905

Boodschappen en misintenties

Boodschappen en misintenties kunnen tot en met zondag telefonisch of mondeling worden doorgegeven aan het secretariaat. Er wordt dan gezorgd dat uw boodschap bij de juiste persoon terecht komt. De misintenties worden in de bode geplaatst. Misintenties in gesloten enveloppe met aan buitenzijde vermeld “Misintentie” in de brievenbus van de Pastorie. De kosten voor een misintentie zijn € 10,50