Nieuws
Donderdag, 11 Juli 2019
Procedure doop aanmelding
Maandag, 27 Augustus 2018
Bereikbaarheid pastoraal team
Dinsdag, 12 Juni 2018
Op bedevaart met de nieuwe pastoor
 


Bedevaart naar Maria

terug   

Installatie nieuwe pastoor

Met ingang van 1 september 2012 is de zeereerwaarde heer Frans Verheije
door de bisschop van Breda, mgr. dr. J.W.M. Liesen, halftijds benoemd tot pastoor van de parochies H. Martinus te Rucphen, H. Martinus te Schijf, H. Willibrordus te Sint Willebord, H. Joannes de Doper te Sprundel en H. Maria Boodschap te Zegge. Daarnaast blijft hij voor de helft van de tijd werkzaam als pastoor van de parochies H. Trudo te Zundert en H. Bavo te Rijsbergen.
Van harte nodigen wij u uit voor de viering van de H. Eucharistie, waarin de installatie van de zeereerwaarde heer drs. Franciscus Maria Verheije tot pastoor van de vijf parochies plaatsvindt. De viering is op vrijdag 7 september om 19.00 uur in de parochiekerk van de H. Willibrordus, Pastoor Bastiaansensingel 30, 4711 EC Sint Willebrord.
Aansluitend krijgt u de gelegenheid om pastoor Frans Verheije persoonlijk te verwelkomen en te ontmoeten. Deze bijeenkomst vindt na de viering plaats in gemeenschapshuis “De Lanteern”, Dorpsstraat 119 te Sint Willebrord. Tevens is er de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie en een drankje gezellig bijeen te zijn.
Uw komst wordt bijzonder op prijs gesteld!

Geplaatst op: Dinsdag, 28 Augustus 2012