Nieuws
 


Bedevaart naar Maria

terug   

Op bedevaart met de nieuwe pastoor

Mededelingen

In de voetsporen van Sint Franciscus

(op bedevaart met de nieuwe pastoor)

Sinds 1 februari is Hans van Geel de nieuwe pastoor in de regio Zundert en Rucphen. Hij wordt ook wel de bedevaartpastoor genoemd.

Vele mooie reizen heeft hij in het verleden georganiseerd. Ook dit jaar organiseert hij in samenwerking met Pelikaan Reizen een bedevaart. We gaan van 13 tot en met 21 oktober 2018 op bedevaart naar Assisi. Tijdens de heen- en terugreis worden mooie plaatsen aangedaan zoals o.a. Padua. Daarnaast is er ruimte voor voldoende vrije tijd om Assisi en andere plaatsen te bezichtigen. De terugreis gaat via Salzburg. We overnachten in goede hotels.

De informatieavond betreffende de reis vindt plaats op woensdagavond 20 juni om 19.30 uur in de Sint Martinuskerk, Raadhuisstraat 3, 4715 CB Rupchen. Graag hopen wij u te mogen verwelkomen.

Pastoor van Geel hoopt dat het ook dit jaar een bijzondere bedevaart wordt waar zeker plaats is voor gezelligheid! U kunt vrienden en familieleden ook uitnodigen om deel te nemen aan de informatieavond en de bedevaartreis. Verdere informatie: pastoor Hans van Geel 076 – 597 22 92

Geplaatst op: Dinsdag, 12 Juni 2018