Nieuws
Donderdag, 11 Juli 2019
Procedure doop aanmelding
Maandag, 27 Augustus 2018
Bereikbaarheid pastoraal team
Dinsdag, 12 Juni 2018
Op bedevaart met de nieuwe pastoor
 


Bedevaart naar Maria

terug   

Uniek kerstconcert ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan kerk en pastorie H.Maria Boodschap Zegge

Op zondag 11 december a.s. zal het 100 jarig bestaan van de pastorie en kerk van de R.K. Parochie H. Maria Boodschap te Zegge, feestelijk worden herdacht.
Deze feestelijke dag zal aanvangen met een plechtige eucharistieviering welke muzikaal zal worden begeleid door het Gemengd Zangkoor en een afvaardiging van harmonie “ ST. Cecilia”, aanvang van deze plechtige dienst is om 10.00 uur .
In de middag worden de feestelijkheden vervolgd door een groots opgezet kerstconcert welk in het kerkgebouw plaatsvindt en mede ingevuld zal worden door plaatselijk hoogwaardig muzikaal talent ,en diegene welke een binding hebben met Zegge en/of de parochie.
De diverse optredens zullen deze middag verzorgd worden door Het Roosendaals Kamerorkest - soliste Maria van den Eijnden - Gijs en Pieter van Oosterhout - Zanggroep Melody - KBOZ koor - Coverband Impakt – Gemengd Zangkoor – Kinderkoor “ De Vrolijke nootjes” en Duo: Jos en Marco Buijs . Tevens zullen er tijdens de verschillende optredens van zowel diverse samenzangen zijn met de bezoekers, welk mede zullen zorgen voor een onvergetelijke dag , aanvang van deze middag 13.30 uur
In verband met dit heugelijk jubileum zullen de gebouwen zowel binnen alsook buiten feestelijk worden verlicht, welke zorgen voor een extra feestelijk tintje, waarbij tevens in de kerk de kerstsfeer al geheel aanwezig zal zijn.
Door de onmisbare steun van een aantal sponsors welke de parochie een warm hart toedragen ,is de entree gratis.
Graag nodigen we hierbij een ieder uit Zegge en de wijde omtrek uit samen met ons dit jubileum tot een onvergetelijk dag van saamhorigheid en betrokkenheid met elkaar te maken.
TOT ZIENS OP ZONDAG 11 DECEMBER

Geplaatst op: Vrijdag, 9 December 2011